Volgend concert

25 september 2018

Volgende concert: 25 september 2018 –  aanvang 20.15
Hilversums internationale ster

Sopraan Lara Marie Müller groeide op in Hilversum en maakt in Londen furore aan de Guildhall School of Music and Drama en Garsington Opera.

Kijk voor meer informatie op de Nieuwspagina en bestel en betaal uw kaarten eenvoudig via deze website. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar.


Abonnementen nu verkrijgbaar!

Bestel nu uw abonnement voor het jubileumseizoen 2018-2019 en krijg het 6e kaartje in de serie van ons cadeau!


Raadhuisconcerten: een unieke concertserie met een verrassende programmering

De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum organiseert sinds 1994 concerten in de Burgerzaal van het beroemdste monument van architect Dudok. Al vierentwintig jaar is de programmering van de zes kamermuziekconcerten per seizoen verrassend en vernieuwend. Veel van de musici komen uit Hilversum en zij stellen hun vrienden en collega’s uit binnen- en buitenland graag aan u voor. Met boeiende inleidingen en toelichtingen op de muziek zorgen zij voor een speciale sfeer tussen de musici en de concertbezoekers.

 

Steun ons!

Met uw hulp kunnen wij bijzondere concerten met professionele musici blijven organiseren. De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum heeft de culturele ANBI-status. Dit houdt in dat het fiscaal aantrekkelijk is om als donateur of sponsor betrokken te zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Kijk hier voor meer informatie.