Frommermann

Foto: Maurice Lammerts van Bueren

5 JULI: SPETTEREND SLOTCONCERT

Frommermann luidt het seizoen uit

In 2005 vonden zes muzikale vrienden elkaar in hun liefde voor de Comedian Harmonists. Met veel plezier en navenant succes gaven zij zich over aan die heerlijke melange van melancholisch stemmende vocale virtuositeit, die de wereld veroverde tijdens de donkere dagen voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Op het feestelijke programma van 5 juli staan de grootste hits van zeventien jaar Bühnenfreude!

Bestel nu tickets →


CONCERTEN IN M-MEDIAGEBOUW

De afgelopen twee jaar was het stil in het Raadhuis. Gelukkig werden wij gastvrij onthaald op onze alternatieve locatie: de sfeervolle Serre van het M-Mediagebouw. Op 7 juni verhuizen we terug naar het Raadhuis, maar met een boel nieuw opgedane inspiratie. Voor het nieuwe seizoen zijn wij ons aan het beraden op de wijze waarop wij de Raadhuisconcerten verder vorm willen geven. Houd onze website en social media in de gaten voor nieuws en updates!


EEN VERRASSENDE CONCERTSERIE

De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum organiseert sinds 1994 concerten in de Burgerzaal van het beroemdste monument van architect Dudok. Al meer dan vijfentwintig jaar is de programmering van de zes kamermuziekconcerten per seizoen verrassend en vernieuwend.

Veel van de musici komen uit Hilversum en zij stellen hun vrienden en collega’s uit binnen- en buitenland graag aan je voor. Met boeiende inleidingen en toelichtingen op de muziek zorgen zij voor een speciale sfeer tussen de musici en de concertbezoekers.

Steun ons!
Met jouw hulp kunnen wij bijzondere concerten met professionele musici blijven organiseren. De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum heeft de culturele ANBI-status. Dit houdt in dat het fiscaal aantrekkelijk is om als donateur of sponsor betrokken te zijn. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Meer informatie →