Volgend concert

21 mei 2019

Volgende concert in dit jubileumseizoen: 21 mei 2019 –  aanvang 20.15
Jazzgigant Greetje Kauffeld & DIG d’DIZ

Jazz is voor de Raadhuisconcerten een relatief jonge muziekstijl, maar de stad Hilversum heeft een lange traditie met jazz. Het toenmalige Hilversums Conservatorium, gevestigd in een gebouw van Dudok, heeft veel jazzgrootheden voortgebracht, waaronder de line-up voor dit concert. Zo komt de ‘parel voor de Nederlandse Jazz’ samen met de musici van DIG d’DIZ weer thuis in het Raadhuis.

Bestel nu hier uw kaarten eenvoudig en snel via de website. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar.

Wij verheugen ons erop u weer te ontmoeten.
Namens het bestuur, Nadia Wijzenbeek, artistiek leider

Raadhuisconcerten: een unieke concertserie met een verrassende programmering.
De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum organiseert sinds 1994 concerten in de Burgerzaal van het beroemdste monument van architect Dudok. Al vijfentwintig jaar is de programmering van de zes kamermuziekconcerten per seizoen verrassend en vernieuwend. Veel van de musici komen uit Hilversum en zij stellen hun vrienden en collega’s uit binnen- en buitenland graag aan u voor. Met boeiende inleidingen en toelichtingen op de muziek zorgen zij voor een speciale sfeer tussen de musici en de concertbezoekers.

Steun ons!
Met uw hulp kunnen wij bijzondere concerten met professionele musici blijven organiseren. De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum heeft de culturele ANBI-status. Dit houdt in dat het fiscaal aantrekkelijk is om als donateur of sponsor betrokken te zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Kijk hier voor meer informatie.