Raadhuis Concerten wijken uit naar M-gebouw

De Raadhuisconcerten vinden tijdelijk onderdak in de Serre van het M-Mediagebouw

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen laten weten dat wij u de komende maanden weer bij onze concerten kunnen ontvangen. De komende tijd wijken de Raadhuisconcerten uit naar een alternatieve locatie: de sfeervolle glazen serre van het M-Mediagebouw aan de ’s Gravelandseweg. Hier ontvangen wij u onder de bomen van de glazen serre waar u met uw drankje in de hand plaatsneemt, en waar u getrakteerd wordt op een avond vol prachtige muziek.

Aanpassingen en placering

Wij doen voorlopig de nodige aanpassingen ten opzichte van wat u van ons gewend bent. De belangrijkste verandering is dat wij bij dit concert niet werken met abonnementskaarten en slechts 80 bezoekers per concert kunnen ontvangen. Daarnaast zijn de concerten korter dan gebruikelijk (1 uur) en is er geen pauze. Ook al zijn wij verplicht u alleen binnen te laten met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app: wij laten tussen de twee aan twee opgestelde stoelen een ruime afstand. Wij kunnen onze Vrienden voorlopig helaas geen gereserveerde plek aanbieden.

Toegankelijkheid

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en vragen wij u bij klachten van u of uw huisgenoten niet naar het concert te komen. U heeft enkel toegang tot het concert met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app en een geldig legitimatiebewijs.

Het M-Mediagebouw is toegankelijk met een rolstoel en u kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

Bestuur en artistiek leider Nadia Wijzenbeek zien er enorm naar uit om weer concerten voor u te kunnen organiseren en hopen u snel te mogen verwelkomen in het M-Mediagebouw.

Bestel tickets