Raadhuis Concerten wijken uit naar M-gebouw

De Raadhuisconcerten vinden tijdelijk onderdak in de Serre van het M-Mediagebouw

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen laten weten dat wij u de komende maanden weer bij onze concerten kunnen ontvangen. Voorlopig wijken de Raadhuisconcerten uit naar een alternatieve locatie: de sfeervolle glazen serre van het M-Mediagebouw.

Om aan de anderhalve meter regel te kunnen voldoen, is de Burgerzaal van het Raadhuis voorlopig helaas niet geschikt als concertlocatie. Wij zijn dan ook heel blij u te kunnen laten weten dat wij op dinsdag 29 september in het prachtige M-Mediagebouw aan de ‘s-Gravelandseweg terecht kunnen voor het eerste Raadhuisconcert van seizoen 2020/2021. Hier ontvangen wij u in Franse sferen onder de bomen van de glazen serre waar u met uw drankje plaatsneemt aan een tafeltje, en waar u getrakteerd wordt op een avond vol prachtige muziek. Op 29 september hoort u Ensemble Lumaka met het Franse programma ‘Rosy’s Parijse salon’. Informatie over de verdere programmering van het seizoen volgt later.

“Franse sferen onder de bomen van de glazen serre van het M-Mediagebouw”

Aanpassingen en placering

Wij doen voorlopig de nodige aanpassingen ten opzichte van wat u van ons gewend bent. De belangrijkste verandering is dat wij de komende periode niet werken met abonnementskaarten en slechts 70 bezoekers per concert kunnen ontvangen. Daarnaast zijn de concerten iets korter dan gebruikelijk, is er geen pauze en wordt u ter plekke door een van onze vrijwilligers op volgorde van binnenkomst naar uw plaats gebracht. Wij kunnen onze Vrienden om die reden voorlopig helaas geen gereserveerde plek aanbieden. U krijgt een drankje aan tafel gebracht.

Als u eenmaal op uw plaats zit, wordt u verzocht niet te veranderen van plek en te blijven zitten totdat het concert is afgelopen. Na afloop van het concert begeleiden wij u gefaseerd weer terug naar de deur. Tussen de stoelen aan een tafel en tussen de tafels onderling is voldoende ruimte om de anderhalve meter te waarborgen.

Toegankelijkheid

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en vragen wij u bij klachten van u of uw huisgenoten niet naar het concert te komen.

Het M-Mediagebouw is toegankelijk met een rolstoel en u kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

Bestuur en artistiek leider Nadia Wijzenbeek zien er enorm naar uit om weer concerten voor u te kunnen organiseren en hopen u snel te mogen verwelkomen in het M-Mediagebouw.