GEANNULEERD! Rosy’s Parijse salon

29 september 2020

  • 29 september 2020
    20:30 - 21:30

Dit concert is vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus geannuleerd. Heeft u al een ticket gekocht, dan ontvangt u van ons via de e-mail meer informatie.

U bent uitgenodigd op een salonavond bij Rosy Wertheim in Parijs om een glas te drinken met Stravinsky en een praatje te maken met Milhaud. Intussen hebben Coco Chanel en Honneger een stevige discussie en laat Rosy haar nieuwste compositie horen. Iemand speelt een klassieker van Ravel.

Parijs in de 30er jaren was een smeltkroes van beroemde componisten, schrijvers, filosofen en acteurs. Ze ontmoetten elkaar tijdens de vele salonavonden. Eén van deze salons was die van de Nederlandse componiste Rosy Wertheim.

Ensemble Lumaka
Miriam Overlach harp, Jana Machalett fluit, Saskia Viersen viool, Martina Forni altviool, Charles Watt cello

N.B.!! In verband met de anderhalve meter regel is onze zaalcapaciteit sterk ingeperkt. Daarmee zijn ook onze inkomsten uit de kaartverkoop lager. Om onze mooie concerten te kunnen blijven organiseren, vragen wij u om een vrijwillige extra bijdrage van €5,- of een veelvoud daarvan, bovenop uw concertkaartje. U zou ons, en daarmee de musici, erg helpen!

Concertinformatie
Aanvang: Dinsdag 29 september 2020, 20:30 – 21:30 uur
Tijdelijke locatie: M-Mediagebouw (voorheen AKN-gebouw), ’s Gravelandseweg 80, Hilversum
Tickets: €18 / €10 (t/m 25 jaar)
Het M-Mediagebouw is toegankelijk met een rolstoel en u kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.
Lees meer over onze wijze van placering en de manier waarop wij voldoen aan de anderhalve meter regel.