GEANNULEERD Thuis in het Raadhuis

16 juni 2020

Details Prijs Aantal:
Normaal TicketToon details + €18.00 (EUR)   Uitverkocht
Jongerenticket (tot 25 jaar)Toon details + €10.00 (EUR)  

  • 16 juni 2020
    20:15 - 22:30

In verband met de maatregelen van het kabinet om het coronavirus te beteugelen zijn wij genoodzaakt het Raadhuisconcert van 16 juni a.s. te annuleren.

Restitutie

Heb je al tickets gekocht voor een van deze concerten, of heb je een abonnement, dan kun je het betaalde bedrag uiteraard gerestitueerd krijgen. Stuur dan alstublieft een e-mail met je naam en rekeningnummer naar info@raadhuisconcerten.nl.

Alternatief

Heel nadrukkelijk willen we je ook wijzen op een andere mogelijkheid. Voor veel uitvoerende musici geldt dat zij als zzp’er hun inkomsten de afgelopen weken volledig hebben zien verdampen en het hervatten van hun werkzaamheden zit er voorlopig niet in. Om die reden willen wij onze musici heel graag (een deel van) hun honorarium uitbetalen. Maar zonder de inkomsten uit de kaartverkoop zijn onze middelen beperkt.

Donatie

Heb je al een ticket of abonnement gekocht, dan zouden wij het heel fijn vinden als je je ticket wilt doneren door geen restitutie voor het betaalde bedrag te vragen. Daarnaast bieden wij je in onze webshop de gelegenheid om een donatie te doen van €10,- of een veelvoud daarvan. De inkomsten die wij op die manier ontvangen, laten wij volledig ten goede komen aan de musici, die wij op die manier tegemoet kunnen komen in de gederfde inkomsten.

JA, IK DONEER

N.B. Stichting Raadhuisconcerten Hilversum heeft de ANBI-status: donaties kun je als aftrekpost opvoeren bij het doen van je belastingaangifte.

Volg ons op Facebook en Twitter